Tänä kesänä en juurikaan ole ehtinyt viettämään aikaa Reposaaressa, mistä johtuen kanootin rakentamisessakin on ollut käytännössä välivuosi. Jotain pientä on kuitenkin tullut tehdyksi. Viime syksynä meni lasikuiduttamaan kanootin pohjan liian kylmässä, mistä johtuen pohjaan jäi lukemattomia pieniä ja muutama isompi ilmakupla. Kanootin päädyt jäivät myös myöhemmin lasikuidutettavaksi, koska keulan ja perän monimutkaisa muotoja ei olisi saanut kuidutettua samalla matolla kuin muuta pohjaa. Niinpä keväällä kuidutin keulan ja perän, sekä paikkailin suurimmat ilmakuplat. Nyt edellisviikonloppuna jatkoin samaa urakkaa: hioin keväisiä paikkauksia ja paikkasin pienempiä ilmakuplia odottamaan seuraavaa hiontaa. Vielä jäi kuitenkin reilusti työtä, ennen kuin pohja on valmis liitettäväksi kannen kanssa yhteen.

Kanootin pohjan tila tällä hetkellä.

Kanootin keulan sauma hiottuna.

Kanootin peräpää paikattuna.

Ilmakupla aukihiottuna.

Vasemmalla vasta korjattu ilmakupla, oikealla alustavasti hiottu korjaus.

Ilmakuplia päässyt syntymään harmillisen paljon.