Kesäkuussa olen muutaman päivän käyttänyt pohjan hiomiseen sisältä käsin. Jotta olisin saanut pohjan pysymään tukevasti paikallaan, tein sille uudet aputuet. Valitettavasti vain ne eivät ole olleet riittävän tukevat käsihiontaan, vaan irtosivat pohjaa käsin hiottaessa. Kanootin molemmat päät ovat niin ahtaita, ettei sinne pääse käsiksi hiomakoneella vaan ne on hiottava käsin. Sainkin juhannuksena sormet rakoille ja rystyset verille niitä hiotessa. Hiottavaa riittää vielä roppakaupalla, mutta sain nyt viimeksi päädyt sen verta hyvin hiotuiksi, jotta ne kannatti kitata uudelleen tasaisten muotojen saamiseksi.

Aputuet paikoillaan

Hionnan nykyinen vaihe kauempaa.

Saumoissa riittää vielä hiottavaa. Kuvan ylin sauma hiottu jo tasaiseksi.

Keula hiottuna ja muotoiltuna.

Perä samassa vaiheessa.