Opiskelijoiden kanssa tekemäni vaellus oli nyt siirtynyt syksylle ja kohteena oli edellisen tapaan pätkä Karhunkierrosta Oulangan luontotuvalta Juumaan. Syksyn läheisyys näkyi säässä pimeinä öinä ja sumuisina aamuina, mitkä tarjosivat valokuvaajalle uusia näkymiä. Varsinkin Kitkajoen rannan viimeisen leiripaikan aamu tarjosi varsin upeita sumunnäkymiä. Edellisiin reissuihin verrattuna uutta oli myös varaparistot, joiden ansiosta saatoin kuvata vielä Jyrävälläkin. Muuten kuvauspaikat seurailivat liiankin orjallisesti aiemmin jo hyväksi todettuja kuvauspaikkoja. Ensi kerralla, jos sellainen vielä tulee, täytynee keskittyä uusien kuvakulmien hakemiseen.

Kiutaköngäs ensimmäisenä aamuna.

Oulankajokea Merenojan leiripaikan rannasta.

Tutuksi tullut niemennokka Ansakämpän läheltä iltavalaistuksessa.

Sama niemennokka aamulla. Rannan kallelleen olleet puut olivat sortuneet jokeen.

Kulmakkajärvi myöhään iltayöstä.

Kitkajoki Päähkänäkallion päältä.

Kitkajoki leiripaikan rannasta myöhään illalla.

Kolme aamu-usvaista näkymää Kitkajoelle.

Jyrävän koski.