Aivan niin helposti kuin viimeksi uumoilin, ei kannen viimeistely sujunut. Taas vierähti pari viikonloppua kannen muotoiluja viimeistellessä. Ensiksi leikkasin ylimääräiset lasikuidut kansiluukkujen ympäriltä ja sahasin rautasahalla turhat hiilikuituputken päät poikki. Tämän jälkeen hioin hiilikuituputket kannen tasalle ensin viilalla ja lopuksi hiekkapaperilla. Lopuksi jurrutin koko pohjan hiomakoneella kevyesti ja keskiosasan tasaisen alueen vähän voimakkaammin, sekä viimeistelin konehionnan vielä hiekkapaperilla kohdista joihin koneella ei päässyt.

Keulaluukkujen alapinnat hiottuna.

Ruuvinpaikat alapuolelta hionnan jälkeen. Vasemmalla puolella oli epoksin valumajälki, jonka päältä hioin kaiken kitin pois.

Lopullinen kannen alapinta.

Saatuani kannen alapinnan valmiiksi, käänsin kannen ympäri ja aloin viimeistellä kansiluukkujen paikkoja tältäkin puolelta. Ensin leikkasin ylimääräisen lasikuitumaton pois, jonka jälkeen hiekkapaperilla käsin hioen tasoitin lasikuitumaton reunat sulautumaan kannen muotoihin. Runsaalla hiomisella lasikuitumaton saa sulautumaan kannen muotoihin varsin siististi. Ensi kerraksi jäi vielä vähän hiomista, mutta jokohan sen jälkeen jo pääsisi tekemään pohjaa.

Kansi takaapäin kuvattuna, suurin kansiluukku.

Pienimmän kansiluukun paikka. Ruuvinpaikat näkyvät hyvin.

Etuosan molemmat kansiluukunpaikat, niiden välissä maston paikka merkattuna.